Samenwerking

Al meer breekt de gedachte door dat school en de ouders partners zijn als we het hebben over de ontwikkelingen van kinderen. Vroeger trokken we apart van elkaar op; onze school wil de weg in slaan om in dialoog met elkaar te zoeken naar de beste weg voor het kind. Want…………. het kind staat centraal. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als we met elkaar optrekken!

Daarnaast is er veel te doen binnen school. Van versieren tot helpen tijdens de expressiemiddagen; van het verlenen van hulp tijdens het kerstfeest tot assistentie voor de sportdag. Er is volop werk en dus volop gelegenheid om binnen of buiten de school  een steentje bij te dragen.
Samenwerken = samen werken aan de ontwikkeling van het/uw kind.

imagesCAF0K7DA.jpg